CATALANSALMON: 18 anys 7 mesos i 17 dies (6804 dies) posant en contacte catalans arreu del món
Login Passwd HAS PERDUT EL TEU PASSWORD? REGISTRA'T
Tauler/Pissarra
Només els usuaris registrats poden afegir continguts. Clica Aqui per registrar-te de franc
20-09-2021-El cor europeu d?Estrasburg recupera el pols | 20-08-2019-Xerrar en català | 02-07-2019-Carles Puigdemont: Avui els carrers d’Estrasburg parlen català, però sobretot parlen demòcrata | 02-07-2019-L'independentisme es manifesta a Estrasburg amb el dubte de si hi anirà Puigdemont | 01-06-2019-L\'independentisme prepara una manifestació a Estrasburg el 2 de juliol pel veto a Puigdemont, Comín i Junqueras | 12-12-2018-Almenys 3 morts i 11 ferits a Estrasburg en un tiroteig prop del mercat de Nadal | 22-09-2015-Es busquen voluntaris del 23 al 25 set.! | 10-09-2014- | 06-09-2014- | 06-09-2014-patrici català |
 TOTES ANUNCIS PIS HABITACIONS FEINA IDIOMA ACADEMIES COMPRA VENDA NOTICIES TURISME  
Paginació: 12
El cor europeu d?Estrasburg recupera el pols
2021-09-20 (1/22) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

El primer ple de l?Eurocambra revifa les esperances de la ciutat, fortament dependent de l?activitat parlamentària

https://www.ara.cat/internacional/cor-eu ropeu-d-estrasburg-recupera-pols_1_41195 44.html

Més info a www.ara.cat
Xerrar en català
2019-08-20 (2/22) - Pujat per Edgardo Marset - Comparteix

Hola, bon dia à tots. Estic estudiant català des de fa alguns mesos, perquè encara que sóc d'origen català mai ho he parlat, em gustaria poder connectar-me amb persones que parlen català per poder avançar. Viu a Alsàcia i no tinc ningú amb qui poder conversar, si hi hagués alguna persona interessat em pot contactar. Gràcies per endavant. Fins aviat!
Carles Puigdemont: Avui els carrers d’Estrasburg parlen català, però sobretot parlen demòcrata
2019-07-02 (3/22) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

Carles Puigdemont

@KRLS
Avui els carrers d’Estrasburg parlen català, però sobretot parlen demòcrata. N’hi ha que voldrien els carrers buits, silents, resignats. Però nosaltres omplim, parlem, lluitem. Que ho tinguin clar els nostres il·lusos perseguidors: no ens rendirem. Gràcies a tothom per ser-hi!

https://twitter.com/KRLS/status/11459307 60924385280
L'independentisme es manifesta a Estrasburg amb el dubte de si hi anirà Puigdemont
2019-07-02 (4/22) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

https://www.ccma.cat/324/lindependentism e-es-manifesta-a-estrasburg-amb-el-dubte -de-si-hi-anira-puigdemont/noticia/29324 13/

L'ANC preveu que unes 6.000 persones es concentrin davant les portes de l'Eurocambra en una demostració de força del sobiranisme
Els catalans que s'han desplaçat fins a Estraburg convocats per l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), es comencen a concentrar davant de la seu del Parlament Europeu, que aquest dimarts s'ha de constituir, per demanar que no es veti Carles Puigdemont, Toni Comín i Oriol Junqueras com a eurodiputats.

L'ANC preveu que unes 6.000 persones arribin fins a Estrasburg a les portes de l'Eurocambra. Hi estan arribant amb els 800 autocars i els 2 vols xarters que s'han organitzats perquè no hi ha cap vol directe des de Barcelona. Els vols regulars s'han d'agafar fins a altres ciutats properes i acabar d'arribar amb tren o emb cotxe. També hi ha qui ha vingut amb tren o amb vehicle particulars després de 10 hores de viatge.
L\'independentisme prepara una manifestació a Estrasburg el 2 de juliol pel veto a Puigdemont, Comín i Junqueras
2019-06-01 (5/22) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

L'independentisme prepara una manifestació a Estrasburg el 2 de juliol pel veto a Puigdemont, Comín i Junqueras https://www.ara.cat/politica/independent isme-manifestacio-Parlament-Europeu-cons titutiva_0_2243775797.html

Brussel·les, Madrid i ara Estrasburg. Després de l'èxit de les manifestacions a les capitals de Bèlgica i Espanya, l'independentisme prepara una nova mobilització massiva a la ciutat francesa que acull el Parlament Europeu per al dimarts 2 de juliol en la sessió constitutiva de la cambra europea per defensar els drets polítics dels eurodiputats catalans escollits diumenge passat, segons ha pogut saber l'ARA.

Després que dimecres les autoritats de l'Eurocambra impedissin a l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont i a l'exconseller Toni Comín recollir les seves acreditacions com a càrrecs electes del Parlament Europeu, a diferència de la resta de nous eurodiputats, l'independentisme ha començat a organitzar-se per organitzar una manifestació a Estrasburg aprofitant el gran nombre de mitjans que s'hi congregaran. "No podem quedar-nos de braços plegats", remarquen alguns dels promotors d'aquesta nova marxa.

Els organitzadors emplacen "tots els demòcrates catalans, espanyols i europeus a manifestar-se davant del Parlament Europeu el dia 2 de juliol" i insten l'ANC, Òmnium i el Govern a abanderar "la manifestació més gran mai convocada per defensar els drets polítics i democràtics, tant de les persones que han estat escollides com dels ciutadans que els han votat".

Si aquestes entitats o l'executiu no s'avenen a coordinar la manifestació, els organitzadors deixen clar que la tiraran endavant a títol individual en defensa de la democràcia i contra la vulneració dels drets polítics. Per aquest motiu, ja han posat en marxa una etiqueta a Twitter –#2JTotsAlParlamentEU– amb l'objectiu de començar a preparar una marxa que volen que sigui massiva per fer sentir un cop més la veu de l'independentisme al cor de nombroses institucions europees i internacionals.

Aquesta serà la segona manifestació al cor d'Europa en menys d'un any i mig. El 7 de desembre del 2017, el moviment independentista va aplegar 45.000 persones, segons dades oficials de la policia belga, als carrers de la ciutat vestits de groc per demanar la llibertat dels presos polítics, en una mobilització que el vicepresident de l'ANC, Agustí Alcoberro, va definir com "la més gran que s'ha fet mai" a la capital belga, i que portava per lema: "Desperta, Europa".

45.000 catalans criden a Brussel·les: "Desperta, Europa"

Ja aquest any, concretament el 16 de març, l'independentisme es va desplaçar en massa a Madrid per denunciar el judici al Tribunal Suprem contra els presos polítics. 120.000 persones, segons l’organització –18.000 segons la Policia Nacional–, van omplir la capital espanyola cantant a l’uníson el 'Cant a la llibertat', de José Antonio Labordeta, i 'L’estaca', de Lluís Llach, davant d’un mar d’estelades, el color groc dels presos polítics i les banderes reivindicatives de diversos col·lectius d’arreu de la Península.

El sobiranisme clama contra la repressió des del cor de l’Estat

Només una setmana més tard, centenars de catalans també es van sumar a la manifestació multitudinària que va recórrer els carrers d'Altsasu (Navarra) per protestar contra l'última sentència de l'Audiència Nacional que confirmava les penes imposades a vuit joves de la localitat per la baralla en un bar de dos guàrdies civils i les seves parelles.

Milers de persones es manifesten a Altsasu en contra de la sentència de l'Audiència Nacional

A la manifestació, convocada pels col·lectius Altsasu Gurasoak i Altsasukoak Aske, i secundada per veïns, organitzacions socials i partits polítics, hi van acudir entre 35.000 i 50.000 persones, segons la Delegació del govern espanyol a Navarra, i 60.000 segons els impulsors, que es van manifestar pels carrers darrere d'una pancarta amb el lema en basc i castellà "No és justícia".

El Consell per la República Catalana crida a la participació
A través d'un comunicat, el Consell per la República Catalana ha fet una crida a participar de la manifestació per fer una "demostració massiva de suport a la democràcia i per la llibertat dels presos polítics". Concretament, reclamen a l'Eurocambra que no permeti l'exclusió de tres eurodiputats catalans, en referència a Puigdemont, Comín i Junqueras. En aquest sentit, exigeixen respecte pels resultats de les eleccions europees del 26 de maig. En el comunicat, el Consell per la República també demana a l'estat espanyol que compleixi la resolució del Grup de Treball de Detencions Arbitràries del Consell de Drets Humans de l’ONU i alliberi els presos polítics.

L’ONU insta l’Estat a alliberar els presos immediatament
L’ONU insta l’Estat a alliberar els presos immediatament

El Consell per la República explica que es coordinarà amb les entitats socials i polítiques que donin suport a aquesta mobilització, i demana la solidaritat a aquelles entitats civils i polítiques que se sentin concernides en la defensa dels drets i la democràcia a Europa.

Segons l'organització, la violació dels drets d’aquests quasi 2,3 milions de ciutadans (la suma dels vots de JxCat i ERC) suposaria un "gravíssim precedent que deixaria tocada la credibilitat del Parlament Europeu". I afegeixen que l'Eurocambra es veuria "incapaç" de garantir el respecte pels drets fonamentals dins de la pròpia institució i, per tant, incapaç de poder representar tots els ciutadans europeus, tal com determina el Tractat de Lisboa.

El Consell defensa que, d’acord amb les reformes introduïdes per aquest tractat, en el seu article 14.2 queda clar que el Parlament el formen els "representants dels ciutadans de la Unió" enlloc dels "representants dels pobles dels Estats" com fins aleshores.
Almenys 3 morts i 11 ferits a Estrasburg en un tiroteig prop del mercat de Nadal
2018-12-12 (6/22) - Pujat per WEBMASTER (Catalansalmon) - Comparteix

L'atacant ha fugit, però ha estat identificat com una persona fitxada "altament perillosa"

https://www.ccma.cat/324/diversos-ferits -en-un-tiroteig-al-centre-destrasburg/no ticia/2892192/
Es busquen voluntaris del 23 al 25 set.!
2015-09-22 (7/22) - Pujat per Daniel Merino Casajuana - Comparteix

Ultim avís per a ser representant consular aquestes eleccions!
Qui hi estigui interessat, envieu les vostres dades personals (Nom complet, DNI o Document identificatiu, Adreça i nacionalitat) directament a una de les següents adreces email:
CUP: secretariatecnica@cup.cat
Junts x Sí: exterior@juntspelsi.cat
2014-09-10 (8/22) - Pujat per Clara Canut - Comparteix

molt bones,

vaig arribar la setmana passada a strabourg ja que he triat aquesta ciutat per fer l'erasmus.

M'ha sorprès molt que no arribin companyies aères low cost desde barcelona o girona, tret de ryanair a baden-baden, i vueling per Nadal pel que m'han explicat. Vosaltres com ho feu per tornar a casa? sabeu d'alguna altra combinació? he de tornar d'aquí un mes i tornar a venir i a part de l'opció de baden-baden la resta se me'n van a 200€ aprox..

Moltes gràcies d'avançat!!

claraa :D
2014-09-06 (9/22) - Pujat per Josep Arola Sierra ( Freiburg im Breisgau ) - Comparteix

Estarem a Strasburg l'11 de setembre. Es fa algun acte?
patrici català
2014-09-06 (10/22) - Pujat per Josep Arola Sierra ( Freiburg im Breisgau ) - Comparteix

Hola.
Vaig estar per primer cop a Strasburg la primavera de 1970 i vaig tenir la sorpresa de coneixer una noia (no recordó el non) que estaba a la universidad de Strasburg becada per un patricia català que cada any pagaba les despeses de 2 catalans a aquesta universitat. Algu em por donar dades (no de la noia; que també si cal), sinò del fet ?
Gràcies
2014-09-04 (11/22) - Pujat per Irene Merino - Comparteix

Hola acabo d'arribar a Estrasburg i m'hi estaré força temps. Veig que hi ha catalans per aquí i voldria saber si us trobeu per poder afegir-m'hi!! Merci!!!
Irene
8TV_Catalans i catalanes a Estrasburg
2014-04-09 (12/22) - Pujat per Maria José Pérez (Catalansalmon) - Comparteix

Ets català i vius a Estrasburg?

El meu nom és Maria José Pérez i treballo al departament de coordinació de 8TV, per al programa 8 al dia d’en Josep Cuní. S'està planejant la realització d'un programa des d'Estrasburg. Estem interessats en conéixer les vostres experiències personals: com és la vida allà, a qué us dediqueu, qué trobes de diferent entre la vida allà i la vida a Catalunya… i qüestions com aquestes.

Interessats. Contactar al: mjperez@8aldia.cat

Moltes gràcies,
bones
2013-11-10 (13/22) - Pujat per santi - Comparteix

Hola gent! Som una parella que vivim a Estrasburg des de fa un any i no hem tingut l'ocasió de trobar cap català encara! Si feu alguna trobada per veure el Barça o alguna altra cosa, ens hi apuntem!
vot virtual
2013-10-16 (14/22) - Pujat per salvadortaberner ( Nice ) - Comparteix

Salut
Ja podeu votar globalment
http://www.referendumcatalonia.com/
Hola!
2013-10-03 (15/22) - Pujat per Gemma P.J. - Comparteix

Ups, veig que m'he convertit en la 13a inscrita en aquest espai de catalan@s a Estrasburg... Acabada d’aterrar (com qui diu), espero que hi hagi una oportunitat propera per compartir anècdotes en llengua pròpia :-)
PRODUCTES GASTRONÒMICS CATALANS
2013-09-19 (16/22) - Pujat per Tasting Drops (Catalansalmon) - Comparteix

Bon dia a tots!!!

Us vull presentar la nostra botiga on-line de productes gastronòmics catalans: www.tastingdrops.com.
Es va fer pensant en tots aquells com vosaltres, que viviu lluny de Catalunya, i que podeu trobar a faltar productes com el cava, el fuet, o l'allioli.

Esperem que us agradi.

Salut!!!

Tasting Drops
Necessito ajuda!!!
2013-09-03 (17/22) - Pujat per Ainhoa Perez - Comparteix

Hola a tots/es.
Al novembre vinc a Estrasburg i he agafat un vol fins a Frankfurt Hahn.
Estic intentant saber com arribar de Frankfurt Hahn a Estrasburg i estic perdudissima!! Algú ho sap??
Gràcies!
Pàgina Facebook de Catalans a Estrasburg!!
2013-09-01 (18/22) - Pujat per Daniel Merino Casajuana - Comparteix

L'acabo de crear: https://www.facebook.com/catalansestrasb urg
Ens facilitarà el contacte, reunions, intercanvis, etc.
Apunteu-vos-hi! S'admeten suggerències.
Salut.
Daniel
Diada
2013-08-29 (19/22) - Pujat per Océane - Comparteix

Hola a tots!

Sóc l'Océane, acabo d'arribar a Estrasburg (bé, part de la meva família és d'aquí aixi que no m'es del tot desconegut) per fer unes prà tiques al diari DNA. Volia saber si teniu pensat fer alguna concentració per l'onze de setembre. Tampoc sé massa bé si hi ha molts catalans per aquí... en tot cas si algú vol fer una concentració ja em direu. Gràcies!
Nova catalana a strasbourg
2013-08-18 (20/22) - Pujat per Arola prat batlle (Catalansalmon) - Comparteix

Si déu vol, d'Aqui 20 dies sere una nova catalana a Strasbourg.
Estic força estressada buscant pis i feina, pero espero sortirmen.
Algu sap on podre veure els partits del Barça?
Salutacions a tots i espero que à bientôt! :)
Paginació: 12
Atenció, tot i que els anuncis del tauler son postejats per membres registrats de la web, Catalansalmon NO certifica ni comprova que siguin autèntics o actualitzats, i per tant NO es fa responsable, no fotem :)

CATALANSALMON: missió, visió, valors

Que fem a catalansalmon?
[284] http://STRASBOURG.catalansalmon.com es una de les webs de CATALANSALMON.com -Versio: 2.1 ® 2.1 - info@catalansalmon.com
SERGI MARZABAL ©2005 ::: Avís legal / Normes d'ús  ::: 18.119.118.99 - userCountry= POLÍTICA DE COOKIES
Els continguts d´aquest site són gratuits i lliures
Si vols ajudar a desenvolupar el projecte catalansalmon, aqui pots donar la quantitat que vulguis